Hva skal jeg ha til middag akershus

gammel vakler den seg opp på bena og kommer mot meg. Det er bygget nytt løsdriftsfjøs og i 2013 sto ny bygning med meieri ferdig på gården. Jeg følger med dere hele veien til dere setter dere til bords, og fotograferer pynt og velkomsttalen. Bryllupet vårt ble alt vi hadde ønsket oss - og litt til. Maten så flott ut og smakte fortreffelig. Fotografering under forberedelser, vielse, de offisielle bryllupsbildene, mingling og gruppebilder. Maten var helt topp!

Hva skal jeg ha til middag akershus - Bryllupsfotograf i Oslo

Hans Arild Grøndahl og Anne Birte Olsen tok over gården i 1983. Det blir nok flere. En av mine kollegaer her på Sandvika-kontoret har fortalt hun har fått mye lavere kolesterolnivå etter at hun begynte å spise Gastro-lunsjen. Om det er ønskelig kan fotograferingen starte på kirketrappen/ vielsesstedet, hvor jeg fotograferer brudepar og familie. De kom med gode råd, og sammen med dem følte vi oss sikre på at vi kunne gi bryllupsgjestene våre en middag som virkelig ville falle i smak. Dette var bare perfekt, fra han som leverte og ga klar beskjed om hva som var hva og hvordan det skulle forvares, til selve anretningen lekker! Grøndalen Gård er en gammel gård, som har vært i samme slekt siden 1600-tallet. På restaurant Maaemo får du blant annet frossen Nyr som appetittvekker. 6 timer dokumentarisk bryllupsfotografering.

Videos

Convenci a mi prima de hacer un video porno en el uber, esto fue lo que paso! By weedhotsama crew. 2 timer dokumentarisk bryllupsfotografering. November 2015, og jeg får en sms fra Hans Arild på Grøndalen Gård. Dette er en av signaturrettene som jeg har fått alle fire gangene jeg har vært der! Ekstra fototid ut over 10 timer koster kr 1000,- pr time. De har våre varmeste anbefalinger - både når det gjelder service og mat. Gastro Catering skal ha en stor del av æren for at dagen vår ble så vellykket.

0 kommentarer
Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *